Om Parts for Treadmill | Delar för träningsutrustning och maskiner (gym)

Parts for Treadmill är ett märke från Salesource Limited, ett internationellt bolag med säljkontor och distributörer i Storbritannien, USA, Brasilien, Tyskland, Italien, Spanien, Polen och Portugal.

Sedan starten 2012, har företaget sålt mer än 10 000 reservdelar till kunder i 40 olika länder världen över. Vi specialiserar oss på träningsmaskiner och framför allt på mattor till löpband. Med våra goda kontakter bland tillverkare och vår tekniskt kunniga personal med sammanlagt lång erfarenhet inom industrin, kan vi erbjuda dig som konsument god kvalitet och service till ett bra pris!

Vi skapade den här online-shoppen för att våra kunder enkelt och snabbt ska kunna hitta det de behöver för att kunna laga sin utrustning. Vissa av våra reservdelar, som löpmattor och löpdäck, går att specialbeställas så att de passar just dig och dina behov. Att tillverka en specialbeställd matta tar ungefär 2-3 dagar och för ett däck ungefär 10 dagar. Söker du en reservdel som inte finns i vårt sortiment, tveka inte att höra av dig till oss ändå! Chansen är stor att vi kan hjälpa dig att hitta reservdelen genom att utnyttja våra kontakter.

Vi anser att vissa saker får det aldrig kompromissas med. En av dessa saker är kvalitet. Så för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten undviker vi att inhandla massproducerade produkter, som ofta inte håller mer än en säsong. Vi föredrar kvalitetsdelar som håller länge, vilket gör att våra kunder sparar både tid och pengar i slutändan. Och eftersom vissa produkter, såsom löpmattor, försämras över tid om de inte används, håller vi dessutom alltid våra lager med nya och fräscha produkter.

En annan sak som vi anser att det aldrig får kompromissas med är säkerhet och miljö. Och det är med denna anledning vi enbart säljer reservdelar som tillmötesgår Europeisk standard*. Vill du veta mer om vårt företag, våra produkter eller läsa tekniska artiklar om hur du kan montera och installera dina nya reservdelar själv, är du välkommen att besöka vår blogg.

*EN957, LVD, EMC, RoHS, REACH bland annat. Kontakta gärna vår kundservice om du har frågor gällande vilka standarder vi följer!

Vi har följande kategorier av reservdelar i vårt lager. Länkarna är på engelska, så behöver du hjälp är du välkommen att kontakta vår svenska kundservice för mer information.

Delar för träningsutrustning och maskiner (gym)

1. Löpband löpmatta (gym)

2. Löpdäck (gym)

3. Löpband drivrem (J8)

4. Drivrem för fitnessutrustning (gym) (J10)

5. Växelriktare för löpband och annan elektrisk utrustning (gym)

6. Styrketräningsutrustning reservdelar

Delar till löp- och gåband (hemmabruk)

1. Matta för löp- och gåband (hemmabruk)

2. Löpband säkerhetsnyckel

3. Löpband drivrem (J6)

4. Hastighetssensor löpband

5. Löpdäck löpband

6. Styrkort löpband

7. Motor löpband

8. Löpband motordelar, borstar, fläktar m. m.

9. Transformatorer, chokes, strömbrytare, kablar

Delar till motionscykel

1. Motionscykel pedaler, vevparti, vevarmar

2. Hastighetssensor motionscykel

3. Drivrem motionscykel

4. Kuggremmar and kamremmar för cyklar

5. Dator / Display för motionscyklar

6. Sadlar, vred, småhjul

7. Spänningskontroll, bromsar

Delar till spinningcykel

1. Bromsdyna spinningcykel

2. Pedaler, vevparti, vevarmar

3. Sadlar och vred spinningcykel

4. Datorer för spinningcykel

Löpband lagning

1. Löpband elektronik lagning (gym och hemmabruk)

I många länder och städer erbjuder vi service av träningsmaskiner. Denna utförs av skickliga, lokala servicetekniker som finns på plats. Kan vi inte erbjuda service i just din stad, kan du kontakta vår kundservice som kan hjälpa dig via email.

De flesta av våra produkter har vi i något av våra två lager i Europa eller i USA, och vid beställning skickas de redan nästkommande vardag. Vissa reservdelar har vi dock inte i våra egna lager på grund av låg efterfrågan. Dessa hålls istället i våra leverantörers lager, vilka skickar produkten inom 7-10 dagar. Dessa produkter märker vi tydligt med LOW STOCK för att du ska vara medveten om att det kan ta längre tid att få dem.

För att det ska kunna vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig, samt att du ska kunna lita på att vi alltid ger dig det bästa priset, har vi även en Bästa Pris Garanti. Denna innebär att om du nu skulle hitta samma produkt billigare hos något annat företag, kan du kontakta oss och vi kommer att matcha deras pris.*

*För mer information angående vår Bästa Pris Garanti, vänligen kontakta vår kundservice eller besök vår hemsida här .

© 2014- Salesource Limited. All Rights Reserved

All other trade-marks, service marks, registered trade-marks, or registered service marks mentioned in this Website are the property of their respective owners.

Contacts
Contact us by email and we will reply within 48 hours.
Sales: [email protected]

Company details: Salesource Limited, registered in England.
Registered address: 85 Great Portland Street, London, W1W 7LT, United Kingdom
Registration no. 08901785
Sales in the EU are managed by GP Services Limited, Malta, European Union.

All pictures shown are for illustrative purpose only and are meant for you to identify the spare part you need easily. Actual product may vary due to product enhancement. If not expressly stated otherwise, the shapes, sizes, specifications may be different. Our technicians have validated the compatibility of each item with the original spare part for all the items on the store.


This Website is safe. Start SSL certificate installed.
SSL certificate